N-VA Dilbeek baant met sterke lijst de weg naar verandering

Op 3 juli 2012

N-VA Dilbeek maakte de voorbije bestuursperiode deel uit van de meerderheid. In het kartel CD&V-N-VA-DNA! verzekerden schepen Willy Segers en gemeenteraadslid Stijn Quaghebeur voor een loyale uitvoering van het coalitieakkoord. Binnen hun mogelijkheden zorgden deze sterkhouders voor de voorbereiding, uitvoering en opvolging van een resem belangrijke dossiers. De groeiende steun voor N-VA stimuleert nu de ambitie om nog nadrukkelijker op het beleid te gaan wegen. Met de steun van de kandidaten op de N-VA-lijst willen ze Dilbeek ten volle laten ontwikkelen tot een moderne, efficiënt bestuurde en vooruitstrevende gemeente, waar investeringen het welzijn van de inwoners verhogen en het aangenaam samenwonen is.

De voorbije maanden werd grondig aan een programma gewerkt. Onder de noemer ‘Afrit Dilbeek’ (www.afritdilbeek.be) werkte N-VA rond vijf kapstokken aan een doordacht, welafgewogen en becijferd plan. ‘Op ons kan u rekenen’, ‘Wij spreken uw taal’, ‘Wij doen met u mee’, ‘Wij reiken u de hand’ en ‘Wij banen voor u de weg’, klinkt het uit de mond van de gemotiveerde kandidaten. N-VA heeft dan ook een integrale en evenwichtige visie op het gemeentelijke beleid.

Concreet wil N-VA verandering zien in dié domeinen waar nog veel werk op de plank ligt: efficiëntie in bestuur, het woonbeleid, een inhaalbeweging met betrekking tot wegen, pleinen en fietspaden, ruimtelijke ordening, inspraak en een Vlaams beleid gedragen door het hele gemeentebestuur.

Als lijsttrekker heeft Willy Segers, Vlaams parlementlid en schepen voor Cultuur & Toerisme, Vlaamse aangelegenheden en Openbare reinheid, zich omringd met mensen die van alle markten thuis zijn. Denkers. Durvers. Doeners. Kandidaten die zich, ondanks hun drukke beroepsleven, zorg voor gezin en familie of inzet voor het verenigingsleven, toch voluit willen engageren om Dilbeek ook een bestuurlijke dynamiek te geven. Mensen met ervaring in de welzijnssector, het onderwijs, de financiële wereld, het ondernemen, de administratie, de media én de politieke sector zelf. Mensen actief in jeugd-, sport- of sociaal-culturele verenigingen. Mensen die ten volle in de wereld staan, met een assertieve Vlaamse reflex, die iedereen graag uitnodigen om deel uit te maken van en deel te nemen aan de Dilbeekse gemeenschap.

De lijst

1. Willy Segers
2. Diane Van Hove
3. Stijn Quaghebeur
4. Henk Van de Genachte
5. Anneleen Vandewynckel
6. Jurgen Ceder
7. Anneleen Van den Houte
8. David De Freyne
9. Jean-Pierre Van Cauwelaert
10. Geert Van Gaver 
11. Patrick Detand
12. Hilde De Henau
13. Katrien Van Lint
14. Sonia Van Vlaenderen
15. Isabelita Garces
16. Paul Stoop
17. Martien Van Berckelaer
18. Stijn Van de Perre
19. Jan Erkelbout
20. Bert Van Cauter
21. Heike Van der Cruyssen
22. Maarten Pottie
23. Nog in berraad
24. Elias Kartout
25. Joke Goubert
26. Josée Van Laethem
27. Magda De Ridder
28. Maries Haelterman
29. Brigitte Vervaet
30. Annie Scholte
31. Annemarie Wylock.
32. Jan Tratsaert
33. Luc Vanlee
34. Francis Tratsaert
35. Frank De Dobbeleer

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is