N-VA Dilbeek zelfstandig naar gemeenteraadsverkiezingen in 2012

Op 16 september 2011

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 presenteerde het kartel CD&V-N-VA-DNA! zich aan de Dilbeekse kiezer, met 10 verkozen gemeenteraadsleden als resultaat. Op basis van een gezamenlijk project om de koers van de gemeente grondig te veranderen, verenigden de verschillende groepen met succes hun krachten. Vandaag weegt het kartel op het beleid, waar met sterke mandatarissen het verschil wordt gemaakt. Talloze verwezenlijkingen zijn hiervan het bewijs.

In de aanloop tot de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 werden opnieuw besprekingen aangevat om dit gezamenlijke inhoudelijke project verder te zetten. Inhoudelijk blijven de drie groepen dezelfde doelstellingen delen. De visie op en krachtlijnen voor de toekomst van de gemeente blijven overeind. Over de manier om deze doelstelling te bereiken verschillen de groepen echter van mening. CD&V en DNA! blijven in de kartelformule geloven en trekken ook in 2012 in team naar de verkiezingen. N-VA Dilbeek kiest om zelfstandig naar de gemeenteraadsverkiezingen te trekken.

Beide groeperingen trekken dus op eigen kracht naar de verkiezingen. Elke groep zal zich met een sterke lijst, met ruimte voor vernieuwing, aan de kiezer presenteren in de hoop na oktober 2012 verder een sterk inhoudelijk project uit te zetten voor onze gemeente. De huidige positieve samenwerking zal worden verder gezet tot op het einde van de legislatuur.

Lees en beluister ook: N-VA verlaat kartel met CD&V en DNA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is