Nieuwe wandelfolder Op Stap in Dilbeek vliegt de deur uit.

Op 14 juni 2021

Sinds dit weekend is de nieuwe wandelbrochure Op stap in Dilbeek gratis te verkrijgen in verschillende Vrije Tijdsgebouwen van Groep Dilbeek.

Er staan zeven prachtige bewegwijzerde wandelingen in, 2 nieuwe en 5 opgefriste klassiekers, namelijk De Bruegelwandeling, de Wolfsputtenwandeling, de Archicultuurwandeling, de Pedemolenwandeling, de Vierbekenwandeling, de Hoppewandeling en de Wivinawandeling.

Deze zeven wandelingen brengen je langs de toeristische trekpleisters van Dilbeek, evenals parken, erfgoed, speelzones, picknickplekjes en open tuinen waar het leuk vertoeven is.

 

“Deze wandelbrochure is een eerste realisatie binnen een breder wandelproject dat Dilbeek uitrolt” vertelt Schepen van Vrije Tijd Anneleen Van den Houte. “De eerste fase had als doel het huidige wandelaanbod te verbeteren.”. “In een tweede fase zal er samen met de Dilbekenaar aan de slag gegaan worden om een volledig wandelnetwerk uit te stippelen voor Dilbeek en onze gemeente aan te sluiten op de knooppunten van Pajottenland, de Brabantse Kouters, en de Groene Wandeling rond Brussel”.

Deze volgende fase zal opgebouwd worden samen met een 30-tal enthousiaste Dilbekenaren met een hart voor wandelen en onze mooie gemeente.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is