Jeugd

Opgroeien is plezant in Dilbeek! Dilbeek heeft ontzettend veel te bieden aan jongeren. Onze jeugd  creatieve en onbezorgde jeugdjaren bieden is een prioriteit voor N-VA. Met 30 erkende jongerenorganisaties is er een groot aanbod en N-VA wil deze volop ondersteunen in hun werking. Een actief jongerenbeleid is immers de start van een sterk sociaal weefsel later. Tegelijkertijd zijn er ook steeds evoluerende problemen waarmee jongeren te maken hebben – ook daar wil N-VA oog voor hebben.

Continue kwaliteitsbewaking in speelpleinwerking, investeren in infrastructuur en veiligheid, een goede en efficiëntie ondersteuning, aanreiken van voldoende informatie... is maar een greep uit ons programma.

Concreet willen wij de Dilbeekse jeugd alle kansen en middelen bieden. In ruil daarvoor wil N-VA ook inzetten op responsabilisering. Ook hier: rechten maar ook plichten. Zorg dragen voor de door de gemeente ter beschikking gestelde infrastructuur moet een vanzelfsprekendheid worden.

Nieuws over dit onderwerp

Startschot campagne "Generatie rookvrij"

In Dilbeek vragen 9 kinderen in naam van hun leeftijdsgenootjes om niet meer te roken in hun buurt. Zij zeggen 'Roken, skip da!' in de Dilbeekse campagne voor Generatie Rookvrij. "De start van de …