Jeugd

Opgroeien is plezant in Dilbeek! Dilbeek heeft ontzettend veel te bieden aan jongeren. Onze jeugd  creatieve en onbezorgde jeugdjaren bieden is een prioriteit voor N-VA. Met 30 erkende jongerenorganisaties is er een groot aanbod en N-VA wil deze volop ondersteunen in hun werking. Een actief jongerenbeleid is immers de start van een sterk sociaal weefsel later. Tegelijkertijd zijn er ook steeds evoluerende problemen waarmee jongeren te maken hebben – ook daar wil N-VA oog voor hebben.

Continue kwaliteitsbewaking in speelpleinwerking, investeren in infrastructuur en veiligheid, een goede en efficiëntie ondersteuning, aanreiken van voldoende informatie... is maar een greep uit ons programma.

Concreet willen wij de Dilbeekse jeugd alle kansen en middelen bieden. In ruil daarvoor wil N-VA ook inzetten op responsabilisering. Ook hier: rechten maar ook plichten. Zorg dragen voor de door de gemeente ter beschikking gestelde infrastructuur moet een vanzelfsprekendheid worden.

Nieuws over dit onderwerp

Leerlingen op bezoek in gemeentehuis

De leerlingen van 2A en B van Don Bosco Groot-Bijgaarden bezochten de Wereldwinkel, de markt en het gemeentehuis van Dilbeek. Ze kwamen er allerlei leuke weetjes te weten. Schepen Diane Van Hove legde …

Muziek voor en door jong en ouder

Het Regenboogkoor Bruegheldal en het kinderkoor Dil'Arte bezorgden de bewoners van Bruegheldal een fijne namiddag. Het regenboogkoor bestaat al 2 jaar en er zingen mensen met dementie samen met andere …